25 anys de Hall Of Fame RS Arxives: Night #2

Jerry Lee Lewis va ser l’encarregat d’encetar també el segon concert, al Madison Square Garden de New York, commemoratiu del 25è aniversari del Rock and Roll Hall of Fame. La primera nit ho va fer amb "Whole Lotta Shakin' Goin' On"; per a la segona va reservar "Great Balls of Fire".




Aretha Franklin va obrir la seva actuació amb "Baby I Love You",”Don’t Play That Song (You Lied)” i “Make Them Hear You”.




Per a “Chain Of Fools” va comptar amb la participació de l’ex vocalista d’Eurithmics, Annie Lennox.


Després de “New York, New York” va ser Lenny Kravitz qui va fer duet amb Aretha Franklin a "Think". La reina del soul va tancar el seu set amb “Respect”.
Després del solo amb Stevie Wonder la primera nit, Jeff Beck va retornar a l’escenari del MSG amb “Drown in My Own Tears”,"People Get Ready" interpretada fent duet amb Sting i “Freeway Boogie” i “Cause We’ve Ended as Lovers”.

Amb Buddy Guy va tocar "Let Me Love You Baby".”Big Block” i “Rice Pudding” també van sonar.
Abans de donar fi a la seva aparició amb “Day In The Life” va ser Billy Gibbons, de ZZ Top, el qui va aparèixer al costat de Jeff Beck durant els temes “Rough Boy” i "Foxy Lady".
James Hetfield, de Metallica, va presentar el cover de Bob Seger "Turn the Page" com a "una de les cançons que desitjaria haver escrit".
Lars Ulrich de Metallica.Abans de versionar Seger van obrir el seu show amb “For Whom the Bell Tolls” i “One”.



Lou Reed va entrar en escena. Aquí a "Sweet Jane" amb el suport de Kirk Hammett.

També amb Metallica Lou Reed interpretant "White Light/White Heat".


Ozzy Osbourne a "Iron Man" amb Metallica, amb qui també van tocar “Paranoid” de Black Sabbath.


James Hetfield el va presentar com a "one of the original punks"...i va aparèixer Ray Davies,dels Kinks,per tocar "You Really Got Me" amb Metallica.
Ray Davies també va colaborar amb Metallica a "All Day and All of the Night".
El grup es va despedir amb “Stone Cold Crazy” i “Enter Sandman”.
Finalment,i com a cap de cartell, els U2 van arrencar amb "Vertigo" i Magnificent”.


Bruce Springsteen va tornar a l’escenari del MSG per a retrobar-se amb els amics U2,amb qui va interpretar el ja clàssic “Still Haven’t Found What I’m Looking For”,després de fins a tres intents de “Because The Night”.


Bruce Springsteen, U2 i Patti Smith a "Because the Night,".
Tres intents van fer falta per a que el tema quedés prou bé per a ser inclòs en un futur dvd.

Els U2 van seguir amb un "Mysterious Ways" enganxat a "Where Is the Love" amb els Black Eyed Peas com a convidats a l’escenari.


Mick Jagger va irrompre com a grandíssim convidat especial,i amb U2 i en companyia de Fergie i Will I.Am van sorprendre l'audiència amb un impressionant "Gimme Shelter".


Bono i Mick Jagger alternant versos a "Stuck in a Moment You Can't Get Out Of",just abans de tancar el segon concert dels 25 anys del R’n’R Hall Of Fame amb “Beautiful Day” dels U2.


Gràcies a Rolling Stone per les fotos i la informació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada